DNS feirer sommeren

NOTIS. En av mange suksesser de siste årene for bautaen over Engen, Den Nationale Scene, har vært arrangementsrekken Over Engen. På disse tilstelningene går teatrets skuespillere ut av rollene sine og inn i seg selv, og fremfører egne tolkninger av andres sanger. Målet i den pågående puljen er å feire sommeren, og skuespillerne velger musikk ut fra et gitt tema. Det gjennomgående temaet for denne kvelden skal være guilty pleasures, og trolig bør man belage seg på å se og høre mye rart. Ifølge arrangementsbeskrivelsen, kan publikum vente seg alt fra «mektige powerballader og ultra-populære radiohits til Grand Prix-slagere og dyptfølt visesang». Nede i Teaterkjelleren er det både intimt, koselig og alkoholservering – forhåpentligvis slipper skuespillerne å knekke bein, forstue ankler og/eller skade stemmebåndene.

 

Når og hvor: lørdag 16.06 21:00 i Teaterkjelleren på Den Nationale Scene, Bergen

Europa

Vagant er et skandinavisk tidsskrift for kritikk og essayistikk. Tidsskriftet har litteratur som utgangspunkt, tar for seg alle kunstarter og rommer også idédebatt og kulturjournalistikk.

Redaksjonen utgir fire numre i året, i tillegg til ukentlige oppdateringer av nettsiden. Første nummer utkom i 1988. Siden 2017 utgir redaksjonen tidsskriftet på egen hånd. Vi oppfordrer alle lesere til å tegne abonnement på papirutgaven.

Vagant redigeres etter Redaktørplakaten, og er medlem i Eurozine og Norsk tidsskriftforening.