Personvern

Hvilke personopplysninger innhentes?

På vagant.no benytter vi informasjonskapsler og samler inn anonymisert demografisk informasjon og brukeradferd om alle besøkende. Du kan endre innstillingene i nettleseren for å hindre at det samles inn informasjonskapsler. Informasjon om dette finner du i nettleserens innstillinger.

Mottar du nyhetsbrevet vårt, har du gitt oss e-postadressen din og samtykket til at vi kan sende deg nyhetsbrev via plattformen Mailchimp.

Er du papirabonnent har vår databehandler Mediaconnect lagret nødvendige opplysninger for å kunne levere papirproduktet. Dette er navn, adresse, postnummer og poststed og e-postadresse og telefonnummer.

Hvorfor trenger vi denne informasjonen?

Er du abonnent trenger vi navn og adresse for å kunne levere bladet, og epost og telefonnummer for å informere om eventuelle leveringsavvik. For å sende ut nyhetsbrevet har vi bruk for vi e-postadressen din.

Informasjonskapsler hjelper oss å analysere trafikk på nettsiden. Vi gjør bruk av analyseverktøyet Google Analytics og wordpress-plugin-en Jetpack statistics, som vi bruker til å samle demografisk informasjon og brukeratferd besøkende på vagant.no. Innsamlingen av informasjonskapsler gjør det mulig å se hvilke av tekstene våre som blir mest lest, hvor brukerne kommer fra, hvor lenge besøkene varer, hvilken type enhet som benyttes og hvilke søkeord som brukes til å finne frem til hjemmesiden vår. Dataene som sendes til Google Analytics og samles av Jetpack statistics kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Databehandler
Alle persondata knyttet til papirabonnementet blir håndtert av Mediaconnect AS, som bruker underleverandøren Evry AS. Oppgaver som databehandler utfører er følgende:

  • Tar imot bestillinger, endringer og betalinger
  • Gjennomfører automatiske prosesser for å skape distribusjonsmateriell, fakturaer og kundedialog
  • Sender og mottar data til og fra andre systemer
  • Søk, sammenstilling og presentasjon av data fra systemet
  • Andre typer behandlinger kan forekomme, men det forutsetter skriftlig beskjed fra behandlingsansvarlig (Vagant).

Alle data knyttet til nyhetsbrevet blir håndtert av Mailchimp.

Kontakt
vagant@vagant.no

Gerichtstraße 23
3. Hof, 1. Auf., 3. OG
DE-13347 Berlin
Tyskland

Europa

Vagant er et skandinavisk tidsskrift for kritikk og essayistikk. Tidsskriftet har litteratur som utgangspunkt, tar for seg alle kunstarter og rommer også idédebatt og kulturjournalistikk.

Redaksjonen utgir fire numre i året, i tillegg til ukentlige oppdateringer av nettsiden. Første nummer utkom i 1988. Siden 2017 utgir redaksjonen tidsskriftet på egen hånd. Vi oppfordrer alle lesere til å tegne abonnement på papirutgaven.

Vagant redigeres etter Redaktørplakaten, og er medlem i Eurozine og Norsk tidsskriftforening.