Griegsamlingen åpner sommerutstilling

NOTIS. Åpning av Griegsamlingens sommerutstilling.

Har du glemt å gi ut bok for å være aktuell til årets norske litteraturfestival, eller bli artist for å inviteres til Festspillene eller Nattjazzen? Har du heller ikke råd til å løse billett? Fortvil ikke, helgen kan fortsatt reddes! På lørdag åpner nemlig Oseana årets sommerutstilling: Thomas Kvams SJELENS MAUSOLEUM – the Hamsun Sessions #6. For å kompensere for at åpningen foregår helt ute i Osøyro, har man satt sammen et rikholdig program: KODE-direktør Petter Snare åpner kvelden, det blir slipp av boken Koding, dekoding og kamuflasje. Om Thomas Kvams The Hamsun Sessions 2016–2018, og deretter følger en panelsamtale med kunstneren selv, kurator Evelyn Holm og en av bokens bidragsytere, professor Eirik Vassenden. Inngang er gratis og forfriskninger vil bli servert.

Når og hvor: lørdag 2. juni, 14:00-17:00

Europa

Vagant er et skandinavisk tidsskrift for kritikk og essayistikk. Tidsskriftet har litteratur som utgangspunkt, tar for seg alle kunstarter og rommer også idédebatt og kulturjournalistikk.

Redaksjonen utgir fire numre i året, i tillegg til ukentlige oppdateringer av nettsiden. Første nummer utkom i 1988. Siden 2017 utgir redaksjonen tidsskriftet på egen hånd. Vi oppfordrer alle lesere til å tegne abonnement på papirutgaven.

Vagant redigeres etter Redaktørplakaten, og er medlem i Eurozine og Norsk tidsskriftforening.